Lediga tjänster! Kokillgjutare

Vi söker förstärkning på gjuteriet. Som kokillgjutare arbetar du med ett hantverk som är unikt och, om vi får säga det själva, otroligt häftigt.

Kokillgjutning är ett manuellt hantverk, och våra kokillgjutare är en viktig och värdefull del av vår verksamhet. Passar DU in hos oss?

IMG_1873

Vi letar efter dig med engagemang och intresse, du som gillar att tävla med dig själv för att alltid göra arbetet idag lite bättre än igår. Du bör ha blick för kvalitet och vara intresserad och nyfiken på att ständigt hitta sätt att förbättra gjutprocessen.
En ödmjukhet och lätt för att samarbeta är ett måste, våra gjutare tittar ofta över axeln på varandra och diskuterar tips om hur just det verktyg man har framför sig idag hanteras bäst.
Du ska också tycka om att ta i, arbetet är fysiskt krävande.

Kokillgjutare är ett ovanligt yrke och därför utbildar vi våra gjutare på plats. Tidigare industrivana och kunskap om metall är meriterande. Men lika viktigt är rätt inställning, talang och att du passar bra in i gänget!

Vad gör en kokillgjutare?

Att kokillgjuta är en manuell process där metallen med hjälp av skopor i varierande storlekar hälls ner i verktyg. Varje gjutare har en egen smältdegel med aluminium, och området runt gjutaren är av säkerhetsskäl bara gjutarens zon. Metallen ska självstelna och för att det ska bli effektivt gjuter man flera detaljer samtidigt. Varje gjutare kvalitetskontrollerar sina producerade detaljer själv innan de skickas vidare till efterbearbetning.

Skulle du trivas hos oss?

Skogslunds är ett familjeföretag med gamla anor. Vi är alltid nära våra medarbetare och har du ett engagemang finns stora möjligheter att utvecklas!
Har du intresse för sport och träning är du i gott sällskap, vi har till och med ett eget gym där du som anställd tränar gratis. Vi ställer upp för varandra och har en god sammanhållning och stämning.

Övrigt

  • Arbetstid tvåskift
  • Tillträde snarast
  • Urval sker löpande

Frågor om tjänsten besvaras av personalansvarig Anna Gustavsson tel 0371-708 88

Välkommen med din ansökan per e-post: anna.gustavsson@vapress.se