Organisationsförändring

Som många säkert redan vet genomför vi en organisationsförändring avseende produktionsprocessen inom koncernen, men vi vässar samtidigt organisationen ytterligare!

Vi har nu glädjen att meddela att rekryteringsprocessen för produktionschef är klar!

Den 21 mars kommer Bedri Isa ta över rollen som produktionschef på våra tre bolag. Bedri har gedigen kunskap och erfarenhet inom produktion och är idag en av två produktionschefer på Uppåkra Mekaniska i Skillingaryd.

Under sin tid på Uppåkra har Bedri haft ansvar i flertalet roller, inom både produktion och teknik. Vi är övertygande om att vi med hjälp av Bedris kunskaper kommer utveckla vår verksamhet ytterligare och kunna erbjuda ännu bättre produkter och lösningar till våra kunder.

Utöver ovanstående förändring vässar vi organisationen ytterligare genom att Jonathan Karlsson, idag VD på VÅ Pressgjuteri AB, tar över VD-rollen för samtliga bolag inom koncernen från 18 januari.

Detta är ett led i den generationsväxling som pågår inom ägarfamiljen. Johan Skans lämnar över rollen som VD för Skogslunds Metallgjuteri och Skanslack för att istället ta över posten som styrelseordförande. Under året kommer Johan också succesivt ta över rollen som ekonomichef från Margaretha Skans.

Har du frågor eller funderingar? Då är du välkommen att kontakta oss här