Investering till Skanslack

Skanslack investerar för att uppnå en mer flexibel och utvecklad produktion!

För att möta den tekniska utvecklingen, kvalitetssäkra processen och skapa ytterligare flexibilitet i produktion kommer Skanslack under försommaren utvecklas och förändras. Utvecklingen sker genom både investeringar och genom att centralisera vår kundhantering.

Investering

För att lyfta verksamheten till nya höjder har vi glädjen att presentera en större investering i en tekniskt avancerad lackbox där vi med hjälp av automation för tex receptstyrning och kortare färgbyten når en ny nivå i kvalitet, ledtider och flexibilitet.

Ombyggnation och installation kommer göras under vecka 27-28. Till vecka 32 kommer verksamheten åter vara fullt i bruk, men då med ökad kapacitet, kvalitet och flexibilitet!

Utöver ovan nämnda investering vässar vi organisationen ytterligare genom att förändra kundhanteringen. Förändringen görs för att förenkla för Dig som kund och för att till fullo ta vara på våra duktiga medarbetares lackeringskunskaper. Följande träder i kraft 2016-05-30: 

Order

Alla orderhantering flyttas från 2016-05-30 till e-post order@skogslunds.se

Denna e-post är ständigt bemannad under kontorstid och här kan Du hantera såväl nya order, förfrågan gällande leverans samt ändring i befintlig order.

Vid ärenden som är mer akuta än att kunna hanteras per e-post hänvisas till telefon 0371-58 68 50

Kvalitet

Kvalitetsansvaret kommer från 2016-05-30 hanteras av Benny Johansson. Gäller din fråga kvalitetsärenden kontaktar Du oss på e-post: benny.johansson@vapress.se.

Vid ärenden som är mer akuta än att de kan hanteras per e-post hänvisas till telefon 0371-708 85

Marknad & Försäljning:

Har Du frågor om nyförsäljning eller prishantering är Du välkommen att kontakta Jonathan Karlsson på e-post jonathan.karlsson@vapress.se eller per telefon 0371- 708 81.

 

Övriga produktionsfrågor:

Vid frågor som inte rör någon av ovan sagda områden är Du välkommen att kontakta produktionschef Bedri Isa på e-post: bedri.isa@skogslunds.se alternativt telefon 0371- 58 86 51

Med dessa förändringar hoppas vi kunna möta och överträffa de förväntningar Du som kund har på oss som leverantör. Vid frågor eller funderingar är Du välkommen att kontakta oss!